Filmen från Premiärmilen 2015

Vår filmare Micke Sjöblom sprang Premiärmilen med kameran i handen. Kika på den sex minuter långa filmen och återupplev loppet. Du kanske rent av ser dig själv någonstans längs banan.
Se filmen >>

Se bilderna från Premiärmilen 2015

Ryno Quantz är fotografen som inte bangar för lite regn. I årets Premiärmilen gam han sig ut bland alla duktiga löpare och förevigade årets första stora lopp. Vi håller tummarna för bättre väder den 2 april 2016.
Till bildspelet >>

Se video på dig själv från Premiärmilen 2015

Nu kan du se en kort video som visar när du själv springer i mål i Premiärmilen 2015. Gör så här: gå in i resultatlistan och klicka på ditt namn så visas videon. Tyvärr drabbades vi av några korta strömavbrott - och du som sprang i mål just då fastnade inte på filmen. Vi ber om ursäkt för det.
Till resultatlistan >>

Resultaten från Premiärmilen 2015

Resultaten finns nu på hemsidan.
Till resultatlistan >>

Deltagarrekord – över 5 000 anmälda

5 063 löpare är anmälda till Premiärmilen som avgörs på Norra Djurgården den 29 mars.. Det innebär ätt deltagarrekordet 4 106 anmälda från i fjol är överträffat med bred marginal.
Premiärmilen är numer upptakten till en ny tävlingssäsong i Sveriges ledande löparstad Stockholm
I startlistan återfinns bland andra Olle Walleräng från Spårvägen som imponerade i fjol när hann vann herrarnas tävlingsklass på nya banrekordet 29.39. Däremot saknas 2014 års snabbaste kvinna Hanna Bartholomew från Hässelby som har en fotskada.
Läs mer på Marathon.se >>

Banan går genom historisk mark på Norra Djurgården

Stockholm är unik med en nationalpark mitt i huvudstaden. Ekoparken – där Premiärmilen avgörs – breder ut sig över Södra och Norra Djurgården bort mot Ulriksdal. Denna gröna lunga är som gjord att springa i, och så har man också gjort i över hundra år.
Läs mer >>

Hög tid för anmälan till Stockholm Halvmarathon

Den 15:e upplagan av Stockholm Halvmarathon avgörs lördagen den 12 september. Välkommen till en inspirerande tävling på en lättlöpt bana genom Stockholms innerstad. Start och mål vid Slottet och Riksdagshuset, i hjärtat av huvudstaden. Den 10 augusti var 13 452 löpare anmälda till årets Stockholm Halvmarathon.
Anmälningsavgiften till Stockholm Halvmarathon är 535 kr fram till den 12 augusti. Sedan höjs avgiften till 585 kr.
Inbjudan och anmälan >>

Är du redo för utmaningen ASICS Stockholm Marathon?

Lördagen den 30 maj 2015 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 37:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i Nordens viktigaste löpartävling så är det bara att börja uppladdningen.
Info och anmälan >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>