SE ALLA BILDER FRÅN ASICS PREMIÄRMILEN 2018

Vilken dag. Våren lyser fortfarande med sin frånvaro. Men massor med fina bilder har vi fått från dagen. Bilderna ligger på ASICS Stockholm Marathons Facebook-sida. Foto:Ryno Quantz
Till bilderna >>

GRATTIS DAVID OCH SANDRA

David Nilsson, Högby IF/ASICS FrontRunner var först i mål på grymma tiden 30:56. Fyra minuter senare sprang första dam i mål, Sandra Eriksson, Hammarby IF på 34:56. Stort grattis till er och alla andra deltagare denna något kylslagna "vårdag".
Till resultaten >>

SNART ÄR DET DAGS FÖR START

Klockan 9 i dag på tävlingsdagen öppnar vi upp evenemangsområdet. Kom och gör en direktanmälan - eller hämta din din nummerlapp om du inte gjort det ännu. Var med på vår löparspecifika uppvärmning och spring på vår isfria bana. Vi ses! Lycka till!

BANAN ÄR FRI FRÅN IS!

Vi förstår att ni undrar. Och det här året har vi verkligen fått kämpa. Men status från banan fredag 23/3 kl 16.30 är att den är isfri. Vi har skrapat och sandat både i går och idag. Vi kommer dessutom att sanda en sista gång i morgon bitti innan start. Varmt välkommen och ett riktigt stort lycka till.

DELA DITT LOPP LIVE MED RACE ONE

Låt familj och vänner följa och stötta dig under hela ditt ASICS Premiärmilen. I år kan alla deltagare använda RaceONE, en app. som ger officiella resultat och under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa och stötta dig under hela loppet.
Läs mer i vår deltagarinformation >>

All information för dig som ska springa ASICS Premiärmilen

När får jag mitt startbevis? Hur är det med nummerlappsutdelning? Finns det klädinlämning? Och var hittar jag mitt resultat efter loppet? Det och många andra frågor får du svar på om du läser vår deltagarinformation.
Till deltagarinfo >>

Nu är seedningstiderna till maran klara

ASICS Premiärmilen är ett officiellt seedningslopp för ASICS Stockholm Marathon. Gör du en snabb miltid i ASICS Premiärmilen finns möjligheten att du får starta längre fram i maran.
Läs mer om seedningstider till ASICS Stockholm Marathon >>

Seeda dig till en bättre startgrupp i ASICS Stockholm Marathon

Som enda 10-kilometerslopp i Sverige blev ASICS Premiärmilen i år seedningslopp för ASICS Stockholm Marathon. Tidigare har du bara kunnat seeda upp dig via halvmaratonlopp och maratonlopp. Även 2018 kommer du kunna seeda dig till en bättre startplats på maran genom att springa bra på ASICS Premiärmilen.

Se alla bilder från ASICS Premiärmilen 2017

Vår eminente fotograf Ryno Quantz dokumenterade förra årets lopp. Härliga bilder som visar dagens glädje och kämparanda. Kika på dem, du kanske hittar dig själv.
Till bilderna >>

Rekordfart i ASICS Premiärmilen 2017

Kanske för att våren är här, kanske för att det var perfekt löparväder, kanske för att uppvärmningen var så proffsig. Hur som helst gick det snabbare än någonsin för många i lördagens ASICS Premiärmilen.
– Ja, vi klarade vårt mål, säger Jessica Sjölander och Jenny Alm som efter den snabba milen fortsatte direkt till tältet där ASICS Stockholm Marathon tog emot anmälningar.
Läs artikel på Marathon.se >>

Film från loppet

Kika på Marathon.se:s film från ASICS Premiärmilen. Här ser du bland annat en intervju med vinnaren Johanna Bäcklund.
Till filmen >>

Grattis Robel Fsiha och Johanna Bäcklund

Ett stort grattis till alla deltagare i ASICS Premiärmilen. Vinnnare i herrklassen blev Robel Fsiha, Spårvägens FK på tiden 30:52, tvåa blev Daniel Lundgrens, Turebergs IF och Mohammad Reza, Spårvägens FK. Bästa dam blev Johanna Bäcklund, Runacademy på tiden 36:04, tvåa blev Katalin Ferenc, Club Running Sweden och trea Mikaela Larsson, Spårvägens FK
Till alla resultat >>

Banan går genom historisk mark på Norra Djurgården

Stockholm är unik med en nationalpark mitt i huvudstaden. Ekoparken – där ASICS Premiärmilen avgörs – breder ut sig över Södra och Norra Djurgården bort mot Ulriksdal. Denna gröna lunga är som gjord att springa i, och så har man också gjort i över hundra år.
Läs mer >>