Inled löparåret 2016 på Norra Djurgården den 2 april

Lördagen den 2 april 2016 avgörs Premiärmilen för tionde gången. Det blir ett härligt jubileumslopp!
Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården i Stockholm. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.
Premiärmilen är officiellt testlopp inför ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Filmen från Premiärmilen 2015

Vår filmare Micke Sjöblom sprang Premiärmilen med kameran i handen. Kika på den sex minuter långa filmen och återupplev loppet. Du kanske rent av ser dig själv någonstans längs banan.
Se filmen >>

Se bilderna från Premiärmilen 2015

Ryno Quantz är fotografen som inte bangar för lite regn. I årets Premiärmilen gam han sig ut bland alla duktiga löpare och förevigade årets första stora lopp. Vi håller tummarna för bättre väder den 2 april 2016.
Till bildspelet >>

Se video på dig själv från Premiärmilen 2015

Nu kan du se en kort video som visar när du själv springer i mål i Premiärmilen 2015. Gör så här: gå in i resultatlistan och klicka på ditt namn så visas videon. Tyvärr drabbades vi av några korta strömavbrott - och du som sprang i mål just då fastnade inte på filmen. Vi ber om ursäkt för det.
Till resultatlistan >>

Banan går genom historisk mark på Norra Djurgården

Stockholm är unik med en nationalpark mitt i huvudstaden. Ekoparken – där Premiärmilen avgörs – breder ut sig över Södra och Norra Djurgården bort mot Ulriksdal. Denna gröna lunga är som gjord att springa i, och så har man också gjort i över hundra år.
Läs mer >>

Är du redo för utmaningen ASICS Stockholm Marathon?

Lördagen den 30 maj 2015 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 37:e gången. Det blir ett lopp att minnas! Vill du vara en av stjärnorna i Nordens viktigaste löpartävling så är det bara att börja uppladdningen.
Info och anmälan >>

Avsluta säsongen med Hässelbyloppet 100 år den 11 oktober

2015 år det hundra år sedan Hässelbyloppet genomfördes för första gången, Det firar vi med ett historiskt jubileumslopp söndagen den 11 oktober med funktionärer i kläder av 1915 års modell och tidstypiska aktiviteter längs den 10 km långa banan.
Info och anmälan >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>