Inled löparåret 2016 på Norra Djurgården den 2 april

Lördagen den 2 april 2016 avgörs Premiärmilen för tionde gången. Det blir ett härligt jubileumslopp!
Du springer en 10 km lång bana i härlig miljö på Norra Djurgården i Stockholm. Detta är det perfekta loppet för dig som vill testa formen inför vårens och sommarens tävlingar.
Premiärmilen är officiellt testlopp inför ASICS Stockholm Marathon.
Info och anmälan >>

Filmen från Premiärmilen 2015

Vår filmare Micke Sjöblom sprang Premiärmilen med kameran i handen. Kika på den sex minuter långa filmen och återupplev loppet. Du kanske rent av ser dig själv någonstans längs banan.
Se filmen >>

Se bilderna från Premiärmilen 2015

Ryno Quantz är fotografen som inte bangar för lite regn. I årets Premiärmilen gam han sig ut bland alla duktiga löpare och förevigade årets första stora lopp. Vi håller tummarna för bättre väder den 2 april 2016.
Till bildspelet >>

Banan går genom historisk mark på Norra Djurgården

Stockholm är unik med en nationalpark mitt i huvudstaden. Ekoparken – där Premiärmilen avgörs – breder ut sig över Södra och Norra Djurgården bort mot Ulriksdal. Denna gröna lunga är som gjord att springa i, och så har man också gjort i över hundra år.
Läs mer >>

Kristina i mål efter 1840 km genom Iran

Nu har Kristina Paltén nått sitt mål efter 184 mils löpning genom Iran under 50 fagar.
– Jag vet inte vad jag ska ta mig till i glädjeruset, jag klättrar högst upp på grinden bredvid, som är låst. Där sträcker jag händerna mot himlen och njuter. Nu är jag klar
Läs mer på Marathon.se >>

Träna med oss – vi hjälper dig bli en bättre löpare

TSM Running är Sveriges största träningsgrupp för löpare. Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under träningarna.
Vi springer i grupp en eller två dagar i veckan under hösten, vintern och våren Träningen utgår från Stockholms Stadion där vihar egna omklädningsrum.
I höst startar den nionde säsongen med TSM Running. Den 25 oktober är det Run Off och sedan fortsätter träningen fram till sista helgen i maj.
Vi hjälper dig bli en bättre löpare samtidigt som vi har kul under våra gemensamma träningar. Du behöver inte vara någon stjärna för att hänga med. Klarar du av en mil under 70 minuter kommer du att klara av träningen.
Mer information >>

Nästa utmaning: Årets kraftprov och årets folkfest

Lördagen den 4 juni 2016 avgörs ASICS Stockholm Marathon för 38:e gången. Det blir ett lopp att minnas– ASICS Stockholm Marathon är årets kraftprov och årets folkfest i huvudstaden. Vill du vara en av stjärnorna i nästa års stora löparfest kan du anmäla dig redan nu.
Info och anmälan >>